DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST. | DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST. GÜZELLİK Firması | İstanbul DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST. GÜZELLİK Firması
ANASAYFA HAKKIMIZDA FİRMA KAYIT REKLAM ÖDEME İLETİŞİM

MENÜ

 

DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST.
DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST.
Firma İsmi DERMASTAR / BEYLİKDÜZÜ / İST.
Sektör GÜZELLİK
Şehir İstanbul
Telefon 212 872 55 80
Fax Bilgi Girilmemiş
Web Site Siteye Git
Adres

Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı Bizimkent Adm İş Merkezi K:3 / D:32 Beylikdüzü / İSTANBUL

Ürünlerimiz Firma Ürünleri
İlanlarımız Firma İlanları
Firma Hiti 3387

Açıklama
KALICI ÇÖZÜM ARAYANLARIN ADRESİ
 
DERMASTAR GÜZELLİK MERKEZİ 2012 yılından bu yana  İstanbul’un yıldızı Beylikdüzü’nde kurulmuştur. Müşteri memnuniyeti hedef alınarak  profesyonel ekibimiz ve danışmanlarımızla sağlığınız ön plandadır. Estetik ve güzelliği bir bütün olarak görmekte olan Dermastar Güzellik Merkezi “Gençlik ve Güzellik Herkesin Hakkıdır.’’ ilkesi ile Beylikdüzü, İstanbul’da hizmet vermektedir.
 
DERMASTAR GÜZELLİK’te, lazer epilasyon, iğneli epilasyon, estetik, sağlık ve cilt bakımı konusunda 10 yıllı geçen tecrübeye sahip uzmanlar tarafından uygulanmaktadır. Kapsamlı bilgi ve uygulamaları bulabileceğiniz, hijyen kurallarının uygulandığı, aklınıza gelen her sorunuza cevap alabileceğiniz adrestir.
Yaşam kalitenizi arttırmak, estetik, sağlık ve güzellik uygulamaları yeni teknolojilerin kullanımıyla mümkündür.
 
Son teknoloji Diode lazer ile acısız lazer epilasyonunuzu yaptırabilirsiniz, %100 tüysüzlük için altın iğne uygulamalı iğneli epilasyon ile sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Sarı, kızıl, beyaz, gri ve ince tülyere mi sahipsiniz? - Kalıcı çözüm iğneli epilasyondur.
 
Son teknoloji ile üretilen medikal ürünler ile Dermastar Beylikdüzü’nde cildinizi temizler, nemlendirir ve koruruz. Cilt sorunlarınıza anti-aging uygulamalar yaptırabilir, geleceğe yatırım yapmış olursunuz.
 
DERMASTAR GÜZELLİK, kendinizi olabildiğince özel hissettiğiniz, güler ve samimi yüzlerle karşılandığınız, istekleriniz doğrultusunda size özel hizmet veren ve itinalı çalışan merkezdir.
 
Uzakta aramanıza gerek yok, Beylikdüzü elit Bizimkent sitesinde Bizimkent ADM İŞ Merkezinde sizlere hizmet vermek için varız.
 
Beylikdüzü Dermastar Güzellik’teki hizmetlerimizden bazıları: Lazer Epilasyon, İğneli Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Leke Bakımı, Roller – Mezoterapi, Anti-Aging, Radyofrekans, Kavitasyon, Pasif Jimnastik,Sir Ağda, Dövme,Kalıcı makyaj .
Firmaya Mesaj Gönder
Firmaya mesaj yazabilmek için üye olmalısınız.
Üye değilseniz hemen Üye Olun yada Üye Girişi Yapınız!
KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum?
FiRMA ARAMA

 

 

GAZETELERE İLAN VER

          

Estetik Güzellik Merkezleri | Estetik Güzellik Merkezleri | Estetik Güzellik Merkezleri