BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY | BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY GÜZELLİK Firması | İstanbul BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY GÜZELLİK Firması
ANASAYFA HAKKIMIZDA FİRMA KAYIT REKLAM ÖDEME İLETİŞİM

MENÜ

 

BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY
BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY
Firma İsmi BLEGM GÜZELLİK MERKEZİ / BAKIRKÖY
Sektör GÜZELLİK
Şehir İstanbul
Telefon 0212 574 44 61
Fax Bilgi Girilmemiş
Web Site Siteye Git
Adres

Ebuziya Cad. No:10 K:3 BAKIRKÖY / istanbul

Ürünlerimiz Firma Ürünleri
İlanlarımız Firma İlanları
Firma Hiti 2536

Açıklama

Özel Bakırköy Polikliniği;  Bakırköy Lazer Epilasyon Ve Estetik Merkezi  Adıyla 15 Sene Evvel Yine Aynı Adreste Açılmış Ve Her Gecen Gün Yenilikleri Takip Ederek Bugünkü Mevcut Poliklinik Haline Gelmiştir.

İlkemiz; Daima Tüm Yenilikleri Takip Ederek, Sağlıklı Ve Güvenli Medikal Estetiği  Sizlerin Hizmetine Sunmak Olmuştur. Medikal Estetik Alanında Çıkan En Konforlu,  En Verimli Ürün Ve Sistemleri  Her Yıl Yenileyerek Siz Değerli Hastalarımızın Hizmetine Sunduk Ve Sunmaya Devam Etmekteyiz.

Konusunda Deneyimli Uzman Hekim Ve Uzman Estetisyenler den Oluşan Kadromuz Güncel Eğitimleri Takip Ederek Sorularınıza Cevap Vermek İçin Haftanın Her günü Burada Bulunmaktadır.

Dermatolog Dr A. Adnan Kökdemir, Medikal Estetik Doktorları Ve Uzman Estetisyenlerimiz Nilgün Kırkımcı Sizlere Hizmet Vermenin Mutluluğunu Yaşamaktayız.

Özel Bakırköy Polikliniğinde Her Türlü Cilt Bakımları, Nd Yag Lazer , Q Swich Lazer İle Dövme Silme,  Karbon Peeling,Alexandırate Lazer Epilasyon,  Diot Lazer Epilasyon, Leke Tedavileri ( Peeling Sistemleri İle)  Fraksiyonel C02 Lazer, Bölgesel  Zayıflama, Sıkılaşma, Mezoterapi, Dolgu, Göğüs Büyütme, Kalıcı Makyaj,  Gözenek Silme, Yara İzi Silme, Dudak Şekillendirme,Oxijen Terapi,Roller  Uygulamaları, Kök Hücre Uygulamaları, Otolog Kültür Tedavisi, P.R.P Tedavisi, Endopeel  Gibi Geniş Yelpazede Her Türlü Medikal Estetik Uygulamaları Titizlikle Uygulanmaktadır.

Haftanın Her günü Hizmet Vermekteyiz. Ayrıca Deri Hastalıkları Tanı Ve Teşhisi Kliniğimizde Yapılmaktadır. Sizleri Aramızda Görmek   Sizlere Hizmet Vermekten Onur Duyarız Esenlikler Dileriz…

Firmaya Mesaj Gönder
Firmaya mesaj yazabilmek için üye olmalısınız.
Üye değilseniz hemen Üye Olun yada Üye Girişi Yapınız!
KULLANICI GİRİŞİ
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Kayıt Ol
Şifremi Unuttum?
FiRMA ARAMA

 

 

GAZETELERE İLAN VER

          

Estetik Güzellik Merkezleri | Estetik Güzellik Merkezleri | Estetik Güzellik Merkezleri